Sudová sauna: Relaxace na vaší zahradě

Sudová sauna: Relaxace na vaší zahradě

Dopřejte si něco originálního a ozvláštněte si svou zahradu nebo terasu unikátní saunou ve tvaru obřího soudku, který jen tak někdo nemá. Že vám budou sousedé závidět? Nevadí, pozvěte je k vám na návštěvu a užijte si saunovou seanci plnou odpočinku, skvělé nálady, smíchu a dobrého vína.

Tato sauna je, jak její název napovídá, sudového tvaru. Oproti klasickým saunám se liší svou propracovaností a jedinečným designem, který zaujme na první pohled každého z nás, také ale svým celkovým objemem. Menší prostor se snáze vyhřeje a tak dosáhnete snáze vyšší teploty a šetříte za energii.

Velkou výhodou sudových saun je také to, že lze maximálně využit prostor na sezení na protilehlých lavičkách po celé délce sauny, tudíž se do standardní sudovky vleze pohodlně 8 osob.

Instalace a realizace sudových saun je navíc jednodušší a rychlejší.

Zvolit si kamna dle vašich požadavků

Součástí každé sauny jsou i vlastní saunová kamna, kde si můžete vybrat, zda chcete v sauně využívat vyhřívání elektrickými kamny nebo kamny na dřevo.

V případě, že se rozhodnete pro elektrická kamna nebudete litovat. Hlavní výhoda těchto kamen tkví především v jednoduchém užívání. Litovat ovšem nebudete ani v případě kamen na dřevo. Tyto kamna vám díky vůni dřeva navodí autentickou finskou atmosféru, která existuje již po staletí.

Outdoorová sauna jako zahradní doplněk

Neexistuje nic lepšího než mít na zahradě svou vlastní saunu. Nejen že se vyhnete přeplněným saunám ve wellness, ale zároveň získáte luxusní a stylový zahradní prvek, který dovede vaši zahradu k dokonalosti. A co víc, saunu můžete navštívit kdykoliv, kdy zatoužíte po odpočinku a relaxaci.

Zima je na pořízení sudové sauny ideálním obdobím. Její instalace je totiž nenáročná, rychlá, a vy se tak můžete vyhřívat již za několik málo dní od objednávky!

Zaujaly vás sudové sauny? Pak neváhejte, vyplňte kontaktní formulář a my vám obratem zašleme ceník a typy sudových saun, které si u nás můžete pořídit.